Năstase: Într-o scrisoare, Traian Băsescu afirmă că îi e greaţă de el însuşi

Adrian Năstase
Adrian Năstase (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
10.11.2013

"Înalt prea sinucisul" Adrian Năstase nu pare să fi gustat umorul preşedintelui Traian Băsescu care s-a referit la el cu acest calificativ şi, chiar dacă a susţinut că nu s-a simţit deloc jignit de acest apelativ, nu a pierdut ocazia să precizeze că se află în posesia unei scrisori de la şeful statului în care acesta spune că îi este greaţă de el însuşi.

Fostul preşedinte al PSD a fost întrebat de jurnalişti sâmbătă, după Consiliul Naţional al partidului, dacă s-a simţit jignit de calificativul "înalt prea sinucisul" cu care s-a referit Traian Băsescu la adresa sa. Adrian Năstase a răspuns: "Nu, în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu de multă vreme nu mă mai miră absolut nimic. Mai ales că am o scrisoare de-a lui, la un moment dat, în care spune că îi este greaţă de el însuşi, după un alt moment. Cândva, o să discutăm mai mult despre asta. Când va fi cazul".

Adrian Năstase nu a dorit să intre în amănunte. "O să vă anunţ eu, când o să revenim", a explicat acesta.

"M-am obişnuit, într-un fel, şi mi se pare frumos că, de la formula «cât de mic începi să fii», acum am ajuns la «prea înaltul». Mie mi se pare corect, mi se pare normal, dar eu cred că, în felul ăsta, mulţi vor spune că el a ajuns foarte mic, din păcate", a continuat Năstase.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Roşca Stănescu ar trebui să aibă "decenţa" să meargă singur "lângă înalt prea sinucisul Adrian Năstase": "Sper să aibă decenţa să se ducă singur, ca falsificator, lângă înalt prea sinucisul Adrian Năstase. Că asta spuneaţi, că uite ce a făcut Năstase, şi a făcut puşcărie, şi deci, falsuri tip Roşca Stănescu".

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a făcut miercuri o declaraţie politică acuzând faptul că în conturile de campanie ale Alianţei D.A. ar fi intrat aproximativ 7 milioane de dolari americani care nu au fost declaraţi în anul următor în Monitorul Oficial, conform prevederilor legale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor