Ministrul Proiectelor Europene: Actuala Coaliţie este spre binele românilor

Marcel Boloş
Marcel Boloş (Epoch Times Romania)

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a vorbit luni, despre schimbările aşteptate la nivelul coaliţiei de guvernare în mai, când va avea loc rocada premierilor şi a opinat că actuala coaliţie are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie, pentru că este "spre binele românilor."

Ministrul a precizat că anul 2024 nu va fi unul uşor şi de aceea a făcut apel la chibzuinţă din partea membrilor coaliţiei, relatează Ziare.com.

”Fiecare partener din coaliţie îşi fixează obiectivele, având în vedere că anul 2024 este un an important pentru fiecare dintre partidele din coaliţie şi în funcţie de aceasta va decide fiecare partid cum îşi realizează cel mai bine obiectivele. Nu este un an uşor anul 2024 şi de aceea cred că trebuie multă chibzuinţă din partea oricărui membru al coaliţiei, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să modifice protocolul. Eu cred că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. E posibil acest lucru”, a declarat Marcel Boloş la TVR Info.

Boloş a dat exemplul lui, precizând că atunci când a revenit la minister a avut nevoie de o perioadă de o lună pentru a-şi da seama unde suntem şi ce măsuri trebuie luate.

Întrebat dacă se rupe coaliţia din cauza tensiunilor din ultima vreme, Boloş a răspuns: ”Nici vorbă, este coaliţia care cred că are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor”.