Mihai Răzvan Ungureanu poate fi politicianul României de dincolo de 2012, afirmă Diaconescu

Mihai Răzvan Ungureanu. (JOHN THYS / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
04.05.2012

Cristian Diaconescu, ministrul demis de externe, a declarat vineri că a colaborat ”excelent” cu Mihai Răzvan Ungureanu, care poate fi politicianul viitorului, şi a explicat că a lipsit de la bilanţul guvernului pentru că s-a aflat ”într-un alt loc”.

Întrebat de ce nu a fost la conferinţa de bilanţ a guvernului, Cristian Diaconescu a declarat că a fost în altă parte. ”Am discutat cu premierul, m-am aflat într-un alt loc, pe care dânsul îl ştie”, a precizat ministrul demis.

Diaconescu a mai ţinut să adauge că a avut o colaborare ”excelentă” cu Ungureanu.

”Am colaborat excelent cu Răzvan Ungureanu, a fost un premier care, după părerea mea, ar fi avut o şansă extraordinară şi faptul că a spus că va continua pe mine mă încurajează. Poate reprezenta, într-adevăr, varianta politicianul pentru o Românie dincolo de anul 2012”, a spus Cristian Diaconescu.

Liderii UNPR Gabriel Oprea şi Cristian Diaconescu, cei ai UDMR Kelemen Hunor, Marko Bela, dar şi Korodi Attila, precum şi Leonard Orban, toţi miniştri în Cabinetul Ungureanu, au absentat miercuri de la bilanţul prezentat de premierul interimar.

Din Guvernul demis, la bilanţul celor 78 de zile de guvernare prezentat la Palatul Victoria de Mihai Răzvan Ungureanu au fost prezenţi doar miniştrii PDL şi Ritli Ladislau, din partea UDMR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor