Marian Oprişan: Colaboraţioniştii Guvernului PDL trebuie să plece din funcţiile de directori

Marian Oprişan, vicepreşedintele PSD a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că "directorii serviciilor publice deconcentrate ar trebui demişi cu toţii deoarece sunt coautori la dezastrul produs în România de Guvernul PSDL".

 

"Din punctul meu de vedere, toţi colaboraţioniştii Guvernului PDL trebuie să plece din funcţiile de directori ai serviciilor publice deconcentrate pentru că toţi au fost membri de partid", a explicat Marian Oprişan.

Acesta a mai spus că va fi făcută, în următoarea perioadă, "o analiză a activităţii şefilor de la direcţiile deconcentrate din Vrancea".

"Acolo unde lucrurile nu s-au petrecut aşa cum spune legea vor fi produse toate înlocuirile de rigoare. Fac un apel la directori să nu se implice în campania electorală. Implicarea şefilor direcţiilor publice deconcentrate în campania electorală va atrage, în secunda doi, demiterea acestora. Primii care trebuie să îşi dea demisia sunt directorii Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea şi Direcţiei Silvice Focşani. Îi anunţ că înscrierea în partidele aflate la guvernare nu-i absolvă de faptul că aplaudau la mitingul nu ştiu cărui partid. Serviciile publice deconcentrate se depolitizează în Guvernul USL. Nu vor mai fi nicio secundă membri de partid directorii serviciilor publice deconcentrate", a conchis Oprişan.