Maria Ciobanu: Preşedintele Consiliului Audiovizualului Dragoş Vicol şi-a însuşit cu "brio" lecţia servilismului

Decizia Consiliului Audiovizualului de a pedepsi instituţii media, în mod selectiv, pentru reducerea timpului de produs autohton în perioada de pandemie, este o obrăznicie crasă, afirmă Maria Ciobanu.
Maria Ciobanu, deputat al Platformei DA în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputat al Platformei DA în Parlamentul R. Moldova (parlament.md)

Deputata Platformei DA Maria Ciobanu susţine că preşedintele Consiliului Audiovizualului Dragoş Vicol şi-a însuşit cu "brio" lecţia servilismului! De aceea în prezent nu constituie nicio problemă pentru el să se "reorienteze" spre alte culori politice.

Nu este unicul funcţionar de la Chişinău care se schimbă precum vântul de primăvară, menţionează parlamentara, precizând că acesta totuşi o face în modul cel mai ticălos cu putinţă. Pe timpul dictaturii lui Plahotniuc nu se atingea de holdingul lui media nici cu o floare de păpădie, ştiind că poate fi imediat strivit.

„Ultima decizie a CA de a pedepsi instituţii media, în mod selectiv, pentru reducerea timpului de produs autohton în această perioadă de pandemie, este un abuz şi o obrăznicie crasă”, a adăugat Maria Ciobanu, ţinând să sublinieze că toţi, dar absolut toţi membrii Consiliului Audiovizualului „sunt nişte raţe mute, care ridică automat mâna la semnalul 'eroului' tuturor timpurilor Dragoş Vicol!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe