Maria Ciobanu: Arestarea lui Gheorghe Petic în plină stradă aduce în actualitate anul 1937

Nu Gheorghe Petic trebuia arestat, ci Iurie Leancă, Ilan Şor şi toţi hoţii de la guvernare, care se cred în afara legii pentru vecie, afirmă deputata PLDM.
Maria Ciobanu, deputat PLDM
Maria Ciobanu, deputat PLDM (facebook.com)

Deputata PLDM, Maria Ciobanu susţine că arestarea lui Gheorghe Petic în plină stradă aduce în actualitate anul 1937 deoarece numai un regim banditesc îşi poate permite să încarcereze o persoană doar în temeiul unui denunţ.

„Gheorghe Petic, prin investigarea cazului de răsunet de contrabandă cu ţigări, a deranjat rău hoţii de la guvernare. Azi oricine poate scrie un denunţ fals sau chiar îl poate semna fiind scris cu totul în altă parte şi el este probă pentru bandiţii lui Jizdan”, a declarat parlamentara precizând că nu Gheorghe Petic trebuia arestat, ci Iurie Leancă, Ilan Şor şi toţi hoţii de la guvernare, care se cred în afara legii pentru vecie.

Maria Ciobanu a ţinut să atenţioneze că reprezentanţii guvernării democrate aruncă cu învinuiri în toate părţile, dar nu spun cum le-au crescut averile, de unde iau sume fabuloase pentru armata de "comentatori" politici, trolli, televiziuni, posturi de radio etc. Care este provenienţa banilor pe care îi dau în plic, de pe scenă, la toate sărbătorile din calendar, festivalurile, hramurile din toate localităţile, la concertele de la sfârşit de săptămână etc.

„Gheorghe Petic trebuie susţinut de noi, cei care pledăm pentru dreptate şi adevăr, şi aparat de avocaţi profesionişti. Curaj, domnule Petic! Rezistaţi, vă rog! Regimul criminal se clatină, ÎMPREUNĂ îl putem ajuta să cadă!”, a conchis deputata PLDM.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Republicii Moldova publicat sâmbătă, Gheorghe Petic activist al Platformei DA la Ungheni a fost reţinut pentru 72 ore fiind bănuit de comiterea unui viol. Pe hainele acestuia ar fi fost depistate şi ridicate probe biologice, care aparţin victimei agresiunii sexuale.

Pentru a evita în continuare apariţia în spaţiul public a „informaţiilor eronate sau denaturate şi pentru că au existat speculaţii privind apelul victimei la 112” oamenii legii au dat publicităţii înregistrarea convorbirii telefonice. Dacă bănuitul va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 5 ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe