Manny, căţelul care îşi face somnul de frumuseţe în chiuvetă (video)

Manny
Manny (Facebook)

Manny este un căţel foarte cunoscut în lume datorită faptului că locul lui preferat de tras un pui de somn este....chiuveta.

Numele lui Manny vine de la campionul mondial de box filipinez Manny Pacquaio. Este un bulldog francez rasă pură, cu o personalitate debordantă. Manny a fost solicitat de către toate agenţiile de talent şi publicitate din întreaga lume pentru filme, reclame şi emisiuni. Manny are şi un site oficial, o pagină personală de facebook şi participă la evenimente de caritate pentru cei din specia lui, mai puţin norocoşi, dar şi pentru combaterea cancerului la oameni.

Printre activităţile lui preferate se regăsesc: mersul cu maşina, să se ascundă în coşul cu rufe murdare, să facă cumpărături, să participe la emisiuni, să se joace cu fratele şi sora lui, Frank respectiv Leila, să mănânce şi bineînţeles să tragă câte un pui de somn în chiuvetă. Mâncarea lui preferată este baconul (şunca), „declarând” pe site-ul lui oficial, că odată pe când dormea în chiuvetă, a visat că deţinea o fabrică de bacon.

Pe lângă clipul în care Manny ne arată care este locul lui preferat de dormit, am adăugat şi o serie de fotografii drăgălaşe în diferite ipostaze de somn.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.