Main, iahtul lui Giorgio Armani, creat în stilul disegnerului: rafinat şi superb

Designul său deosebit, împreună cu detaliile sale rafinate, îl fac să nu treacă neobservat.
Main
Main (captură web)
https://www.youtube.com/watch?v=TFn6FcZ1CWo

Dacă există un designer care nu dă un pas înapoi când vine vorba de muncă grea, acela este Giorgio Armani, care, de asemenea, este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa sa privată. Pe lângă modă, una dintre marile sale pasiuni este marea, navigând şi bucurându-se zile întregi fără să pună piciorul pe uscat. De aceea, a investit mult în acest hobby, punând în evidenţă "Main", iahtul său de lux cu care traversează oceanele.

Achiziţionat în 2008 şi construit la şantierul naval CODECASA, acesta nu este primul iaht pe care îl deţine designerul. Iahtul anterior era mai mic, se numea Mariù şi el l-a ajutat să descopere ce îşi dorea cu adevărat pentru un ulterior iaht.

“Main” emană eleganţă în cei 65 de metri lungime, iar unul dintre motive ar putea sta în verdele englezesc şi negrul cu care este vopsit, culori pe care designerul le-a ales pentru a se camufla în mare.

Main
Main (© Yatch Harbour)

"Am vrut ca Main să pară puternic şi compact, să nu fie acoperit cu vopseaua albă orbitoare pe care o poţi vedea de la distanţă, astfel încât persoanele să poată zice: "Oh, aceasta este barca lui cutare şi cutare", a afirmat Giorgio Armani în mai multe ocazii.

Construcţia iahtului a durat 30 de luni, cea mai mare parte a timpului fiind dedicată specificaţiilor şi cerinţelor designerului care făceau referire la proiect. Unele dintre cele mai bizare au fost că jaluzelele ar trebui să fie în concordanţă cu designul navei, astfel încât să pară că nu are ferestre.

O altă cerinţă s-a concentrat asupra salonului, în construcţia căruia a dorit o punte glisantă care să extindă spaţiul la maximum.

(© Yatch Harbour)

Aşa cum era de aşteptat, nu lipseşte mobilierul cu semnătura "Casa Armani", toate urmând o linie de simplitate şi sobrietate excelentă.

(© Yatch Harbour)

(© Yatch Harbour)

Deşi doar ocazional au avut loc petreceri în interiorul iahtului, designerul preferă întâlnirile mai intime, cu prietenii săi, mai ales dacă este vorba de o escapadă pentru a naviga timp de câteva zile.

Şi, observând detaliile, în mod sigur pe "Main" nu lipseşte spaţiul.

În ceea ce priveşte cabinele, cabina principală are o terasă, un mic salon şi o baie mare cu jacuzzi. Există, de asemenea, un vestiar.

(© Yatch Harbour)

Restul cabinelor sunt destul de spaţioase, iar luxul se reflectă în fiecare detaliu, de la lenjerie la tablouri sau pur şi simplu la aranjarea mobilierului.

(© Yatch Harbour)

Băile sunt acoperite cu marmură, iar mobilierul, deşi este de la "Casa Armani", în acest caz a fost realizat în exclusivitate şi nu este de vânzare, deci sunt creaţii unice.

(© Yatch Harbour)

Nu putea lipsi scara, realizată cu o măiestrie extraordinară.

(© Yatch Harbour)

Iahtul are, de asemenea, o sală de cinema, piscină de hidromasaj, solariu, sală de gimnastică, şapte cabine spaţioase pentru oaspeţi şi alte opt pentru echipaj.

O adevărată operă de artă care navighează prin apele mărilor şi oceanelor spre bucuria acestui rafinat designer.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură