Maia Sandu: Isteria lui Andrian Candu arată cât de slabi şi lipsiţi de credibilitate au devenit democraţii

Cei de la guvernare ştiu că năruirea lor nu mai poate fi oprită, că oamenii oneşti din R. Moldova reprezintă un pericol real la adresa confortului şi libertăţii lor, de aceea devin tot mai isterici, afirmă preşedinta PAS.
Maia Sandu, preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate
Maia Sandu, preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (captură foto)

În cadrul unei emisiuni televizate, preşedintele Parlamentului moldovean Andrian Candu a numit-o pe Maia Sandu ”minciunoasă”, fiind nemulţumit de criticile acesteia aduse Legii cetăţeniei prin investiţii care în opinia liderei PAS, va permite persoanelor străine cu trecut dubios să legalizeze bani murdari.

În replică, Maia Sandu a menţionat că limbajul violent al lui Andrian Candu la adresa opoziţiei ar arăta că, după alegeri, PD îşi propune să guverneze alături de Dodon şi Şor, la adresa cărora nu prea are critici. ”Când Andrian Candu, isterizat, vine cu astfel de calificative la adresa mea sau a PAS, poţi doar să constaţi cât de slabi şi lipsiţi de orice credibilitate au devenit.”

”Însă oamenii văd că aşa-numitele lor proiecte - protejarea ucigaşilor, demolări cu carul la mijloc de noapte, vinderea cetăţeniei pe ascuns unor oameni cu trecut dubios, tergiversarea dosarului Şor pentru a-l lăsa să cheltuie banii furaţi, niciun bănuţ întors din miliardul dispărut, Arena Naţională şi câte şi mai câte - sunt nişte „iniţiative” făcute împotriva cetăţenilor şi a statului, doar în interesul propriului buzunar”, a adăugat preşedinta PAS.

În concluzie, Maia Sandu a ţinut să noteze că cetăţenii oneşti ai R. Moldova, sunt în război direct cu corupţii, indiferent dacă aceştia sunt din PD, PSRM sau alte partide-marionetă. ”Cei de la guvernare ştiu că năruirea lor nu mai poate fi oprită, că noi reprezentăm un pericol real la adresa confortului şi libertăţii lor, de aceea devin tot mai isterici, iar metodele lor devin tot mai mârşave.”