Lupta pentru şefia PNL. Orban: Persoane din exteriorul partidului îşi bagă coada, arată pisica, umblă la scheletele din dulap

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Prezent la Focşani la alegerile pentru PNL Vrancea, liderul formaţiunii, Ludovic Orban, a acuzat că persoane din afara PNL "îşi bagă coada" în democraţia internă a partidului şi folosesc mijloace nedemocratice.

În contextul în care în presă au apărut speculaţii despre faptul că în competiţia internă pentru şefia PNL au intervenit presiuni, ameninţări cu dosare etc., Orban a sugerat, în alocuţiunea sa, că persoane care nu fac parte din partid "umblă la scheletele din dulap" ale unora dintre colegii săi şi le "arată pisica".

”Le atrag atenţia celor din exteriorul Partidul Naţional Liberal care îşi bagă coada, de două luni, în democraţia internă, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâinile la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi altora, că nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti şi Oituz. Indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt. Şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o am, voi da bătălia pentru Partidul Naţional Liberal, voi da bătălia pentru România! Îmi doresc un partid Naţional Liberal liber, cu oameni pe propriile picioare, care decid conform propriilor conştiinţe şi conform propriei evaluări şi discernământ.

Îmi doresc un Partid Naţional liberal în slujba României, care să nu trădeze niciodată interesele fundamentale ale ţării pe care o iubim, îmi doresc un PNL care să aibă forţa şi curajul să ia toate deciziile să ducă România spre destinul pe care îl merită, printre cele mai puternice ţări din Europa! Aşa să îmi ajute Dumnezeu.”, a declarat Ludovic Orban la Focşani.