Liviu Dragnea, reclamat la Parchet de PDL

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. (psd.ro)

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman şi secretar general al PSD, Liviu Dragnea, a fost reclamat de PDL la Parchet pentru că a cerut preşedinţilor secţiilor de votare din Teleorman să-i raporteze direct lui prezenţa la urne din oră în oră.

PDL a considerat ilegală această cerere şi a făcut plângere penală. "Am depus plângere la Parchet pentru domnul Liviu Dragnea. A cerut ilegal domnul Dragnea ca toţi preşedinţii secţiilor de votare care sunt apolitici să-i raporteze abuziv din oră în oră prezenţa la vot în judeţul Teleorman. Acest lucru este ilegal, este abuziv", a spus Cristian Boureanu, vicepreşedinte PDL.

El a spus că Dragnea face uz de funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, cerându-le preşedinţilor secţiilor de votare să-i raporteze prezenţa la vot.

Boureanu a mai precizat că PDL are plângeri făcute pe motiv că există SMS-uri false semnate în numele lui Traian Băsescu şi care îndeamnă cetăţenii să iasă la vot. "Ceea ce se întâmplă e inadmisibil, avem plângeri făcute pentru că există SMS-uri semnate în numele lui Traian Băsescu, care îndeamnă cetăţenii să iasă la vot, şi noi nu facem acest lucru", a mai spus Boureanu.

PDL a decis că boicoteze referendumul şi să îndemne oamenii să nu se prezinte la vot, spunând că astfel nu vor legitima o lovitură de stat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne