Liviu Dragnea, la Guvern, pentru o întâlnire cu premierul Tudose

Întors recent din vacanţă, liderul PSD ar fi 'descins' la Guvern, pe fundalul demisiei şefului Tarom.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

UPDATE: Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după întrevederea cu Tudose, că i-a transmis premierului că nu-l interesează cine se află la conducerea TAROM, important fiind doar ca această companie aeriană să devină una puternică, stabilă şi profitabilă.

"Sper să nu se supere premierul, a vrut să deschidă subiectul TAROM. I-am spus că nu mă interesează cine e acolo, vreau doar ca această companie să ajungă aşa cum am stabilit în programul de guvernare şi în campania electorală, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă şi care să devină, totuşi, o mândrie naţională ", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres, la plecarea de la sediul Guvernului unde a avut o discuţie de cinci ore cu premierul Mihai Tudose şi vicepremierii Marcel Ciolacu şi Sevil Shhaideh.

* * *

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns luni, în jurul orei 11.00, la Guvern, unde aşteaptă să se întâlnească cu premierul Mihai Tudose, relatează Hotnews, citând surse politice.

Vizita lui Dragnea la Guvern vine pe fondul demisiei şefului Tarom, cerută vineri de Tudose, dar apărat până în ultimul moment de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Astfel, potrivit unor surse politice, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost aseară într-o vizită la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi i-a cerut acestuia îl susţină pe şeful Tarom în disputa cu premierul Tudose. Tudose, în schimb, a refuzat să îl mai păstreze pe şeful Tarom în funcţie, în ciuda presiunilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne