Liviu Dragnea a fost citat la DNA în dosarul referendumului

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. (psd.ro)

Liviu Dragnea, care a fost coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru referendumul din 29 iulie, a mers la DNA pentru a da explicaţii cu privire la situaţia din dosarul presupuselor fraude de la vot.


Dragnea a fost citat să se prezinte joi la DNA pentru a clarifica situaţia în legatură cu organizarea referendumului în judeţele din sud ale ţării.

DNA alături de Parchetul General a iniţiat o amplă anchetă în legatură cu presupusele fraude de la referendum, dupa ce la nivel naţional au fost înregistrate aproximativ 500 de plângeri.

DNA conduce deja investigaţii în judeţele Teleorman, Olt şi Gorj, iar Parchetul General, în Mehedinţi. DNA investighează posibilele fraude şi în judeţele Cluj şi Vrancea.

În judeţul Mehedinţi se găsesc trei preşedinţi de secţii de votare care sunt acuzaţi de falsificare a listelor de suplimentare de vot şi suspectaţi că în baza acestor documente false au introdus mai multe buletine de vot în urne.

În conformitate cu Parchetul General, cei trei preşedinţi acuzaţi de "fraude la referendum" sunt Liviu Catalin Bondoc, Dumitru Mirea şi Gheorghiţă Burcu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne