Liga I. FC Rapid şi Dinamo Bucureşti s-au anulat reciproc în etapa a 28-a! Declaraţiile celor doi antrenori

Cele două formaţii au remizat sâmbătă seara pe Arena Naţională, înregistrând acelaşi rezultat ca şi în turul campionatului, scor final 1-1 (1-1). Au marcat Jakub Vojtus pentru giuleşteni, respectiv Cosmin Matei pentru dinamovişti.
FC Rapid - Dinamo Bucureşti 1-1 (1-1), în etapa a 28-a a Ligii I de fotbal. (FC Rapid 1923/facebook)
Marius Drăgoi
27.02.2022

Echipele de fotbal FC Rapid şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului intern.

Gruparea antrenată de Flavius Stoican, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, a început foarte bine, reuşind să deschidă scorul în minutul 20 prin Cosmin Matei, după o nesincronizare a defensivei adverse. Bucuria câinilor roşii a durat însă doar trei minute, gazdele restabilind egalitatea prin slovacul Jakub Vojtus (23), la prima sa reuşită pentru echipa giuleşteană.

"Acel gol stupid parcă ne-a turnat plumb în picioare, chiar dacă am revenit după. Cred că azi am avut o primă repriză foarte bună, dar asta e. Dinamo nu ne-a surprins, am ştiut echipa lor, am vorbit despre cum joacă, pur si simplu nu am dat gol. Primele etape ale campionatului ne-au arătat ceea ce nu suntem de fapt, noi ştiam că suntem o echipă mai de mijlocul clasamentului şi cred că nu a fost bine că am avut atâtea puncte la început. Trebuia să ţinem o linie constant bună, pe care nu am ţinut-o. Atitudinea mai lasă câteodată de dorit", a declarat antrenorul celor de la Rapid, Mihai Iosif la DigiSport.

"În primul rând, e un punct de moral pentru noi, pentru jucători, pentru că e de încredere. Este un meci spectaculos, cu un multe faze de o parte şi de altă, cu un ritm bun. Ne dă şi mai mare încredere. Noi suntem pe un drum bun, am muncit mult în această partidă şi sper să continuăm pe acelaşi drum. Cred eu că un mare merit avut şi galeria, care a împins de la spate, pentru că Rapid a pus presiune. Noi suntem pe un drum bun, am căpătat încredere.

Îmi pare rău că am luat golul mult prea repede, pentru că eu cred că puteam pleca cu mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, care joacă un fotbal foarte bun. Este un mare merit, dacă nu în totalitate, al antrenorului Mihai Iosif, pentru că Rapidul joacă fotbal. Până acum nu a avut şansă să aibă şi rezultate, dar, într-adevăr, Rapidul joacă fotbal", a mărturisit la rândul său Flavius Stoican.

Rapid, care a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie (şase egaluri şi trei eşecuri), este pe locul 9 în clasament cu 37 de puncte.

Dinamo, cu o victorie şi două egaluri, în ultimele trei etape, este pe 14 cu 17 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor