Liga I. Farul Constanţa a trecut la scor de neprezentare de FC Voluntari

Etapa a 26-a a campionatului intern i-a adus grupării constănţene trei puncte, extrem de necesare în economia clasamentului, sâmbătă, prin victoria cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Voluntari.
Farul Constanţa - FC Voluntari 3-0 (1-0), în etapa a 26-a a Ligii I de fotbal. (FC Voluntari/facebook)
Marius Drăgoi
12.02.2022

Farul Constanţa a înregistrat o frumoasă victorie pe teren prorpriu - la Ovidiu, în faţa formaţiei FC Voluntari, sâmbătă, în etapa a 26-a a Ligii I de fotbal.

Jucătorii pregătiţi de fostul internaţional Gheorghe Hagi s-au impus cu scorul de 3-0 (1-0), graţie inspiraţiilor venite de la Adrian Petre (15), Robert Moldoveanu (72) şi Florin Purece (86).

De menţionat că Farul a ratat şi un penalty, prin Adrian Petre, şutul atacantului fiind aparat de portarul Mihai Popa (59).

Un meci foarte bun, poate cel mai bun al nostru. Acasă jucăm bine. Fiecare meci are anumite detalii, momente. Cel mai bun moment a fost când Aioani a scos acea minge. Am ratat, dar am rămas sus. Am schimbat poziţia atacanţilor.

Am făcut foarte bine schimbările la pauză. Am blocat mijlocul terenului. Când nu mai aveam noi iniţiativa, au început şi ei să joace. Sunt multe aspecte pozitive. Jucătorii care au venit încă nu sunt 100%, dar arată bine. Acasă arătăm foate bine.

Nedelcu avea cartonaş galben, trebuia să îl schimb. Artean a trecut în poziţia lui obişnuită, cu Grameni. Tot ce s-a făcut la pauză a fost mutarea câştigătoare, dar Aioani are un merit uriaş pentru că a scos acea minge.

Există presiune, am dat cât am putut. Fiecare meci e o finală şi trebuie să scoatem cât putem de mult. Ne bucurăm că a venit această victorie după eşecul de acasă şi egalul în deplasare”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul partidei.

Farul este pe 6 în clasament cu 39 de puncte, iar ilfovenii sunt pe 3 cu 43 de puncte.

În tur FC Voluntari a câştigat cu 1-0.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor