Liga I. Dinamo Bucureşti, o nouă înfrângere neverosimilă! A cedat pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova

Câinii roşii au cedat cu scorul de 6-1 în faţa grupării din Bănie, un nou eşec ce-i ţine încă în zona periculoasă a clasamentului - poziţia a 15-a, penultima.
Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti 6-1, în etapa a 25-a a Ligii I de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)
Marius Drăgoi
11.02.2022

Dinamo Bucureşti continuă seria înfrângerilor în campionatul intern. Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, jucătorii pregătiţi de Flaviu Stoican a bifat o nouă înfrângere ruşinoasă, pe teren propriu, joi seara, într-un meci din etapa a 25-a, în faţa celor de la Universitatea Craiova.

Se pare că trupa lui Laurenţiu Reghecampf a venit cu temele făcute în Şoseaua Ştefan cel Mare, pentru că a înregistrat cea mai categorică victorie, scor final 6-1, un rezultat final la care şi-au adus contribuţia Alexandru Cîmpanu (9), Andrei Ivan (45 - penalty), Jovan Markovic (46), Nicuşor Bancu (57), Gustavo Di Mauro Vagenin (65) şi Atanas Trică-Balaci (88).

Golul de onoare al dinamoviştilor a fost înscris de Cosmin Matei (64 - penalty).

”Nu m-am aşteptat să marcăm şi să avem un joc atât de bun. Nu trebuie să vorbim despre lucrurile astea, Dinamo este Dinamo şi îşi va reveni. Sunt sigur că îşi va reveni, pentru că este un club foarte mare şi istoria o va împinge de la spate”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

După acest succes Universitatea Craiova rămâne pe locul cinci în clasamentul Ligii I, având un avans de patru puncte în faţa Rapidului, formaţia de pe locul şapte, primul loc de play-off.

Universitatea a câştigat şi în tur, cu scorul de 5-0.

Dinamo a înregistrat al şaselea eşec consecutiv, cu un singur gol marcat în ultimele trei partide şi 13 primite.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor