Liga I. Dinamo Bucureşti, doar rezultat de egalitate în partida cu Politehnica Iaşi

Dinamo a remizat pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 0-0, un punct important reuşit de moldoveni, care le asigură prezenţa şi în sezonul viitor în primul eşalon competiţional fotbalistic de la noi din ţară - Liga I.
Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti.
Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti. (Dinamo Bucureşti/facebook)

Dinamo Bucureşti şi Politehnica Iaşi au terminat indecis, miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Capitală - meci din etapa a 12-a a fazei play-out-lui Ligii I la fotbal.

Jucătorii pregătiţi de Mircea Rednic, care se impuseseră în partida tur cu 1-0, au fost cel mai aproape de deschiderea scorului în minutul 39 prin Dan Nistor, care a luat la ţintă bara. În rest, doar ocazii de poartă de o parte şi de alta a terenului dar fără a pune în real pericol pe cei doi goal-keeperi.

Graţie acestui rezultat, dinamoviştii cu 42 de puncte acumulate, păstreză în continuare prima poziţie în clasamentul play-out, dar care pot fi egalaţi de elevii lui Edi Iordănescu - Gaz Metan Mediaş, dacă aceştia din urmă vor câştiga în partida de joi contra celor de la Voluntari.

În schimb, ieşenii ocupă poziţia a 8-a în clasament, deci fără emoţii în privinţa retrogradării, ei fiind dealtfel neînvinşi de cinci etape (o victorie şi patru egaluri).

ECHIPELE DE START

Dinamo: Mandanda - Dussaut, D. Ciobotariu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Papazoglou

Rezerve: I. Mutiu - I. Serban, I. Filip, F. Mallo, Kabashi, Christovao, D. Popa
Antrenor:
Mircea Rednic

Poli Iasi: Peralta - L. Rus, Mihalache, Frasinescu, Badic - Cioinac, Qaka, Nascimento - Platini, Garros, P. Petre
Rezerve:
D. Rusu - Sanoh, Bosoi, Zaharia, Gardos, Mihaescu, Pantiru
Antrenor:
Flavius Stoican

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Marius Cristian Marchidanu (Brăila), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport