Liga I. CFR Cluj, victorie la scor uriaş în faţa celor de la FC Voluntari

Ceferiştii s-au impus categoric în faţa ilfovenilor, pe teren propriu, marcând nu mai puţin de cinci goluri după ce oaspeţii au fost nevoiţi să joace încă din prima repriză în nouă oameni, după eliminările lui Julio Rodriguez (12) şi Marko Simonovski (28).
Formaţia de fotbal CFR Cluj.
Formaţia de fotbal CFR Cluj. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

CFR Cluj nu a avut milă de FC Voluntari, vineri seara, pe Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - reşedinţă de judeţ, tabela de marcaj la finalul timpului regulamentar de joc arătând scorul de 5-0 (3-0), meci din etapa a noua a Ligii I de fotbal.

Campioana României s-a evidenţiat prin golurile marcate de Răzvan Itu (2), la prima reuşită în Liga I, Ovidiu Hoban (35), Valentin Costache (36), Cosmin Achim (51, autogol) şi Billel Omrani (67).

Ilfovenii nu au mai avut nici o şansă, fiind victime sigure după eliminările lui Julio Rodriguez (12) şi Marko Simonovski (28).

Pentru clujeni, cu secundul Alin Mintean pe banca tehnică - Dan Petrescu fiind suspendat patru etape, şi care mai puteau să ridice scorul în câteva rânduri, a înregistrat cu această ocazie cel mai mare scor al lor din această ediţie de campionat.

Pentru FC Voluntari situaţia nu este deloc bună, ei fiind acum pe ultimul loc în clasament, fiind echipa cu cea mai slabă apărare, 21 de goluri primite.

FC CFR 1907 Cluj - FC Voluntari 5-0 (3-0), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj-Napoca
Au marcat: Răzvan Itu (2), Ovidiu Hoban (35), Valentin Costache (36), Cosmin Achim (autogol, 51), Billel Omrani (67).
Cartonaşe roşii: Julio Rodriguez (FC Voluntari, 12), Marko Simonovski (FC Voluntari, 28).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) - LPF