Dinamo Bucureşti remizează cu FC Botoşani în etapa a noua a Ligii I

Gruparea dinamovistă a obţinut doar un punct din confruntarea cu botoşănenii, scor final 1-1, marcatorii serii fiind Deian Sorescu (58), respectiv tunisianul Sofien Moussa (65).
(Captură foto)

FC Dinamo Bucureşti a terminat indecis partida cu FC Botoşani din etapa a noua a Ligii I de fotbal, disputat sâmbătă seara pe Arena Naţională din Bucureşti. Ambele grupări au marcat în partea a doua a întâlnirii - gazdele au deschis scorul prin Deian Sorescu (58), pentru ca oaspeţii să egaleze la scurt timp, prin tunisianul Sofien Moussa (65).

Partida a fost una destul de controversată. Dinamovistul Mihai Neicuţescu putea primi cartonaş roşu chiar în primul minut de joc după o lovitură cu cotul la Andrei Chindriş, dar arbitrul a judecat altfel incidentul.

Totodată moldovenilor le-a fost refuzat două penalty-uri, în minutul 85 după un fault la care centralul Rădulescu a acordat lovitură liberă din marginea careului după un fault petrecut în careu - pentru intervenţia lui Robert Moldoveanu la Mihai Roman I, respectiv în min. 90+8, când Diego Fabbrini l-a faultat pe acelaşi Mihai Roman I în propriul careu.

FC Botoşani sunt acum la şase meciuri consecutive fără victorie (cinci egaluri şi un eşec), iar Dinamo e neînvinsă de trei etape (două victorii şi un egal).

FC Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Deian Sorescu (58), respectiv Sofien Moussa (65).
Arbitru: George Rădulescu; arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF