Liga I. CFR Cluj şi Universitatea Craiova, fără gol marcat în etapa cu numărul 15 a campionatului intern

Derby-ul etapei a 15-a s-a terminat indecis, la capătul timpului regulamentar de joc tabela de marcaj din Gruia rămânând neschimbată, scor final 0-0.
CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0, în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)
Marius Drăgoi
23.12.2020

CFR Cluj şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate partida de pe Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, scor final 0-0, în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Cele două formaţii nu s-au ameninţat foarte tare, ocaziile de poartă au fost rare, protagoniştii acestei confruntări fiind consolaţi într-un final de gândul de a-şi împărţi punctele.

Universitatea a irosit şanse importante de a înscrie prin Ivan Mamut (33), Cristian Barbut (84) şi Ovidiu Bic (89), de partea cealaltă campioana a avut un singur moment mai important prin Andrei Burcă (53).

"De rezultat nu sunt mulţumit, pentru că am avut ocaziile cele mai mari. Cred că am avut şi un gol valabil spre final şi nu pot fi mulţumit. E nedrept! Am tratat fiecare meci la fel, numai că în etapa trecută, în momentul în care am primit gol de la FCSB, am căzut psihic. Acum am arătat că avem caracter, că suntem o echipă puternică şi ne putem mobiliza în momente grele, a declarat la final antrenorul formaţiei din Bănie, Corneliu Papură.

"A fost un joc de angajament, de luptă. Au fost puţine faze de fotbal pozitiv, de consistenţă, de fotbal de calitate. Ambele echipe şi-au dorit, şi-au împărţit momentele. Sunt aproape patru săptămâni de când am venit, sunt multe lucruri pozitive şi semnale bune pentru noi. Patru jocuri fără gol primit. Este un element pozitiv şi asta mă bucură, înseamnă siguranţă, echilibru şi organizare." a comentat la rândul său Edi Iordănescu, antrenorul clujenilor.

Universitatea a terminat turul pe poziţia a doua cu 32 de puncte, iar CFR pe trei cu 31 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor