Liderul USR: Guvernul şi Parlamentul au funcţionat ca o casă de avocatură a lui Dragnea

Actuala guvernare a transformat miza meschin-umană penală a câtorva lideri în strategia naţională de dezvoltare a României, a acuzat preşedintele USR Dan Barna.
Dan Barna(USR),
Dan Barna(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

Guvernul şi Parlamentul au funcţionat, în ultimul an, precum "o casă de avocatură şi de mentenanţă" a liderului PSD Liviu Dragnea, a acuzat sâmbătă, la conferinţa "Viitorul Europei este viitorul României: Primul pas spre Sibiu 2019", preşedintele USR Dan Barna.

"Păcat că timp de un an România a avut o agendă total diferită de agenda reală a cetăţenilor sau de agenda europeană din care noi facem parte. Timp de un an, Guvernul şi Parlamentul României nu au făcut altceva decât să funcţioneze precum o casă de avocatură şi de mentenanţă a lui Liviu Dragnea. Noi ne-am ocupat de probleme individuale penale ale unor lideri'', a declarat Barna, citat de Agerpres.

Potrivit şefului USR, în acest răstimp trebuiau luate în discuţie probleme legate de poziţionarea României faţă de nucleul central franco-german din Europa, care ar trebui să fie poziţia ţării noastre faţă de migraţie, de următoarele politici europene.

"Toate acestea nu există în dezbaterea publică şi în dialogul cetăţenilor, pentru că actuala guvernare a transformat miza meschin-umană penală a câtorva lideri în strategia naţională de dezvoltare a României. De un an, doar asta facem. De aceea, iniţiativa noastră 'Fără penali în funcţii publice' vine în această perspectivă. Dacă nu am fi avut persoane cu probleme penale în conducerea statului, am fi discutat despre aceste teme, despre Europa, despre politici sociale, dezvoltare economică şi nu despre ceea ce s-a întâmplat", a punctat Barna.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne