Lăzăroiu: Nişte ipocriţi ăştia de la ACL. Ţineţi minte cum se dădeau de ceasul morţii că le fură PSD primarii?

Sebastian Lazaroiu (poza de arhivă)
Sebastian Lazaroiu (poza de arhivă) (www.gov.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a acuzat reprezentanţii ACL de ipocrizie pentru că, deşi au susţinut că nu vor să beneficieze de ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali şi că nu vor primi niciun traseist, se pare că lucrurile nu stau tocmai aşa.

"Nişte ipocriţi de doi bani ăştia de la ACL. Mai ţineţi minte cum se dădeau de ceasul morţii că le fură PSD primarii şi se jurau c ei nu vor primi pe nimeni la ei? Eh, poate cineva i-a crezut, eu nu. Aşa e şi cu corupia. Corupţii lor sunt răi, ai noştri sunt buni. Ei ne fura primarii, noi doar ii luam pe ai lor. Ce şi-au zis: las' că ţipăm acum la început şi ne dăm victime, pe urmă românu' uită şi ne punem şi noi pe recrutări", a precizat Lăzăroiu, făcând referire la primarul conservator al municipiului Deva care va trece la PNL.

În continuare Lăzăroiu i-a catalogat drept "nesimţiţi" pe cei din ACL şi a făcut trimitere la un comunicat de presă al alianţei: "ACL nu va face niciun fel de rabat de la lege şi decenţă politică. PNL şi PDL nu vor primi în rândurile lor niciun primar, preşedinte de Consiliu Judeţean consilier local sau judeţean traseist. De asemenea, ACL nu va face niciun demers de atragere a vreunui ales local migrator, beneficiar al acestei ordonanţe ruşinoase a guvernului Ponta".

Guvernul Ponta a adoptat recent ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali timp de 45 de zile, fără ca aceştia să-şi piardă mandatul.