La data de 3 iunie, la Chişinău se va desfăşura Forumul de afaceri Molodva-Austria

Epoch Times România
30.05.2013

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Secţia Comercială a Ambasadei Austriei la Bucureşti organizează Forumul de Afaceri Moldova-Austria, care va avea loc pe data de 3 iunie, la Chişinău. Potrivit Camerei de Comerţ şi Industriei, evenimentul este organizat în cadrul Misiunii Economice a cercurilor de afaceri austriece în Republica Moldova, ce se desfăşoară în perioada 3 - 5 iunie 2013.

Programul Forumului prevede participarea reprezentanţilor CCI a Moldovei, Ambasadei Austriei în România, Camerei Economice a Austriei, Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), precum şi a agenţilor economici din ambele state.

Din componenţa delegaţiei austriece fac parte 13 companii cu următoarele domenii de activitate: sănătate, jocuri de noroc, transport cargo şi logistică, cosmetice auto, consultanţă proiecte în domeniul energiei eoliene şi solare şi calea ferată, IT, cablaje, conductori, seturi de cabluri pentru baterii pentru industria automobilelor, asigurări, producerea cutiilor de carton şi etichetelor de hârtie, energie, etc.

În cadrul reuniunii de afaceri vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde participanţii vor avea posibilitatea să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici austrieci.

Potrivit datelor Biroului Naţional de Statistică, în 2012, schimbul comercial dintre Moldova şi Austria a constituit $140,8 mln. Fiind în creştere cu 43,8% în comparaţie cu 2011. Rata exportului s-a majorat cu 43,2% până la $17,9 mln., importul a atins nivelul de $122,9 mln. (+43,9%).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor