Kelemen Hunor, după eşecul discuţiilor pentru refacerea Coaliţiei: E lipsă de încredere. Fără încredere e greu să construieşti

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, după discuţiile avute cu Dacian Cioloş şi Florin Cîţu la sediul PNL, că întrevederea de astăzi nu s-a soldat cu niciun rezultat şi că ce a constatat el este "o lipsă de încredere". Iar fără încredere e greu să se construiască ceva, a transmis şeful UDMR.

"Astăzi nu am ajuns la o concluzie, sigur, vom vedea fiecare dintre părţi ce vom discuta când ajungem înapoi în forurile decizionale.

Ce am constatat eu, în afară de o dorinţă de a reface coaliţia, e lipsa de încredere. Fără încredere e greu să construieşti ceva. Ţinta noastră e să găsim soluţii într-o formulă sau alta de guvernare pentru toate problemele cu care ne confruntăm, valul patru, preţurile la energie, PNRR, tot ce înseamnă alte priorităţi trebuie lăsate pentru anul viitor. Eu sper că fiecare mai lasă din orgoliile prezentate şi în dreapta şi în stânga.

Nu putem schimba votul la moţiunea de cenzură, alăturarea de AUR a celor de la USR, dar sper că putem schimba viitorul, ziua de mâine.

Coaliţia din decembrie nu mai există, domnul Cioloş are mandatul de a coagula o majoritate, astăzi nu a avut succes, dar mai sunt câteva zile până când expiră termenul de 10 zile", a declarat Kelemen Hunor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne