Jurnalistă: "Olgi a fost huiduită. Era să ia bătaie". Olguţa Vasilescu intervine

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)
Ana Ion
19.08.2020

Ramona Săseanu, jurnalistă la TVR Craiova, susţine, într-o postare pe Facebook, că fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, candidat PSD la Primăria Craiovei, a fost huiduită într-o vizită în unul dintre cartierele oraşului. Vasilescu ar fi fost salvată de Poliţia Locală, care a trebuit să intervină.

„Pe surse: Olgi a fost huiduită în Bariera Vâlcii. A salvat-o Poliţia Locală”, a anunţat jurnalista Ramona Săseanu pe Facebook.

 width=Ulterior, după ce o angajată în administraţia PSD i-a reproşat că minte, jurnalista a precizat că Vasilescu „era să ia bătaie”, relatează Aktual24.ro.

Relatarea Ramonei Săseanu pare că a deranjat-o pe Olguţa Vasilescu, aceasta simţind nevoia să vină cu precizări.

Astfel, Vasilescu a pretins că a fost bine primită, nu huiduită, şi că singura criză pe care a provocat-o cu vizita ei prin cartierul Bariera Vâlcii a fost în momentul când un domn a venit să o pupe, iar soţia lui nu a gustat momentul.

Redăm postarea Olguţei Vasilescu

"Fotografii din cartierul Bariera Vâlcii, unde am fost acum câteva zile. Cum m-au primit oamenii? Se vede din fotografii. O doamnă, care zice că e jurnalist la TVR, dar care făcea şedinţe să "unească dreapta" contra mea, spune că am cerut sprijinul poliţiei locale ca să ies vie. Pe bune? N-am mai văzut poliţist local prin cartiere de când i-a luat Vela în subordine din cauză de Covid, cică. Adevărul este că o criză am provocat. Un domn a venit să mă pupe, iar soţia, simpatizantă PNL, nu a gustat momentul. Dar criza a fost una conjugală şi nu a fost nevoie de poliţie... Atât puteţi?"

Reamintim că Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, luni, că şi-a depus oficial candidatura pentru funcţia de primar al Craiovei. Ea le-a cerut craiovenilor „să îi dea şi Consiliul Local, astfel încât transformările să fie cel puţin la fel de spectaculoase ca şi mandatul trecut!”.

Olguta Vasilescu
Olguta Vasilescu

Vine şi replica

"O doamnă, care zice că va fi primar, încearcă să mascheze unele întâmplări. Trei poze nu demontează ce zic oamenii. Huiduielile rămân.
PS. Nu încercaţi să-i comentaţi pe pagină. O să fiţi blocaţi. (...)

Adevarul este că în seara aceasta..am provocat mai multe crize. Conjugale Toţi domnii care mi-au dat inimioară la poze şi au pupat ecranul laptopului au fost luaţi la întrebări de soţiile care "nu au gustat momentul".

Olgi. Poţi mai mult!

PS. Poartă masca de protecţie pe faţă cand te duci printre oameni. Ţine de respect.", i-a dat replica jurnalista, în două postări pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor