"Jos masca! Poliţia şi Jandarmeria este alături de noi" - Protest la Oradea, condus de un deputat cu dosare, băgat de AUR în Parlament

Mihai Lasca
Mihai Lasca (Captura Video)

La Oradea a avut loc, joi, un nou protest împotriva măsurilor de limitare a răspândirii pandemiei impuse de autorităţi. "Vedeta" protestului la care, conform presei locale au luat parte în jur de 100 de persoane, a fost deputatul Mihai Lască (fost AUR), politician trimis în judecată în două dosare penale.

Lască a lansat, live, pe Facebook, numeroase îndemnuri către cetăţeni să se alăture protestului, unde s-a scandat în mod repetat "jos masca". Referitor la măşti, Laşca a susţinut că „măştile sunt infectate cu nanoviermi”.

"Poliţia şi Jandarmeria este alături de noi", li s-a adresat Lască orădenilor.

„Poliţia şi jandarmeria este alături de noi. Suntem în a patra zi de protest, transmitem un mesaj guvernului, ne continuăm lupta pentru a ne câştiga libertatea. Oradea nu va ceda, suntem hotărâţi să ne câştigăm libertatea. Nu vom mai intra în case nici măcar un minut, decât când vom dori noi. Nu ne mai poate condiţiona nimeni să ne punem masca şi să stăm închişi în casă la cheremul guvernului şi al lui Arafat, suntem liberi şi facem ce dorim. (…) Au murit 20.000 de români nevinovaţi. (...) Mor oamenii în spitale... nu ştiu... protocoalele autorităţilor. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar cert e că începe să se dovedească că măştile care suntem obligaţi să le purtăm sunt infectate, conţin nano-viermi care ajung în plămânii oamenilor. Adevărul o să iasă la iveală iar cei care vor fi răspunzători vor răspunde pentru faptele lor, că au impus românii să poarte aceste măşti toxice. Copiii poartă măşti toxice, bătrânii care abia respiră pe stradă trebuie să poarte măşti toxice şi să-şi ia dreptul de a respira liber.", a adăugat Lască la microfon.

"Aşa-i, aşa am auzit şi eu", a replicat din public un orădean.

Un alt protestatar urcat pe scenă le-a cerut poliţiştilor si jandarmilor prezenţi să îşi dea măştile jos: "Jandarmeria şi Poliţia care este cu noi, vă rugăm frumos să vă daţi măştile jos!".

Reamintim că Mihai Lască a devenit deputat pe listele AUR. Ulterior, în urma scandalului izbucnit după ce s-a aflat că acesta are dosare penale, liderii AUR au fost nevoiţi să îl dea afară din partid.

Ioan Mihai Lască, liderul AUR Bihor, este judecat în două dosare penale. În unul dintre ele a fost condamnat, în luna noiembrie, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru lovire, iar în celălalt, din 2019, instanţa a instituit un ordin de restricţie împotriva sa, la cererea fostei sale iubite, care s-a plâns că acesta ar fi avut un comportament agresiv.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne