"Îmi bag mâna în părul ei!" - O moldoveancă supărată s-a luat la ceartă cu Dăncilă şi cu tot alaiul de pesedişti

Viorica Dancila la Barlad.
Viorica Dancila la Barlad. (Screenshot Youtube)

După vizita de la Bacău, premierul Viorica Dăncilă s-a oprit la Bârlad, unde, în faţa Spitalului Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman”, avea să fie întâmpinată de o moldoveancă nemulţumită, care a întrebat-o direct: „Nu v-a fost ruşine să veniţi la Bârlad, doamnă?”.

Viorica Dăncilă a încercat să înfrunte situaţia, spunând celor care încercau să o reducă la tăcere pe femeie, să o lase să vorbească, şi a întrebat-o: „De ce? De ce să îmi fie ruşine?”.

Până la urmă, însă, a renunţat la dialog şi s-a refugiat în spatele reprezentanţilor PSD care o însoţeau, preferând să intre în incinta spitalului, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi de restul delegaţiei.

În acest timp, protestatara, rămasă afară, l-a avut de înfruntat pe şeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a avut o ieşire dură la adresa femeii.

Buzatu: Dă-i drumul de aici!

Moldoveanca: Vedeţi-vă de treaba dvs şi nu puneţi mâna pe mine.

Buzatu: Stai cuminte!

Moldoveanca: La Vaslui vă faceţi legile, nu la Bârlad.

Buzatu: Judeţul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%….

Moldoveanca: Numai analfabeţi şi asistaţi sociali… nu v-ar fi ruşine.

Intervine alt pesedist: Aţi învăţat placa asta cu ‘să va fie ruşine’ şi o spuneţi peste tot. De ce să ne fie ruşine?

Moldoveanca, ironică: Păi ne putem mândri cu dumneaei [cu Viorica Dăncilă – n.r.]? Ne putem mândri? [..] E oficialitate? A scos ţara din noroaie, aşa-i?

Mai mulţi pesedişti s-au adunat în jurul ei, însă femeia nu a renunţat. Până la urmă, aceştia au invitat-o să discute cu premierul Viorica Dăncilă în incinta spitalului. Moldoveanca însă nu a dat curs invitaţiei, replicând: „Nu pot, că dacă intru fac criză de nervi acolo şi-mi bag mâna în părul ei! Deci îmi bag mâna în părul ei, vă jur!”.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne