Hollande: Schimbarea aşteptată începe acum

François Hollande. (FRANCK FIFE / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
07.05.2012

Francois Hollande susţine un discurs în faţa a mii de susţinători adunaţi la Tulle, fieful său electoral, pentru a sărbători victoria candidatului socialist în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

”Francezii au ales schimbarea, alegându-mă pe mine preşedintele ţării”, a spus Hollande, precizând că este ”conştient de onoarea pe care o am şi de sarcina pe care mi-au dat francezii”.

Hollande i-a adus un omagiu preşedintelui în exerciţiu, Nicolas Sarkozy, şi le-a mulţumit celor care l-au ajutat să câştige.

”Lumea aştepta această schimbare de mult timp, mulţi n-au cunoscut-o niciodată”, a spus Francois Hollande, referindu-se la faptul că Franţa nu a mai avut un preşedinte francez de 17 ani.

”Sunt mândru că am reuşit să redau speranţa acestei ţări”, a afirmat Hollande, în uralele mulţimii.

”Schimbarea pe care v-o propun (...) începe acum”, a mai spus socialistul, precizând că respectă convingerile celor care nu l-au ales şi că va fi preşedintele tuturor.

”Nu există două Franţe (...) există o singură Franţă, o singură naţie reunită de acelaşi destin”, a sublinit Hollande.

Învingătorul din alegerile de duminică a mai precizat că redresarea economică, diminuarea datoriei şi scoaterea ţării din criză, în general, sunt câteva priorităţile mandatului său.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor