Hilde Brandl: Înţelegem cu toţii greutatea celor 4%. Tăriceanu merită susţinut şi compătimit, nu ironizat

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti, Hilde Brandl, a "salutat" în mod ironic decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de a candida la alegerile prezidenţiale din acest an, "deoarece înţelegem cu toţii greutatea celor 4 procente pe care le-a obţinut ALDE la alegerile europarlamentare".

"Am văzut foarte multe ironii la adresa domnului Tăriceanu, ba că de fapt nu-l mai vrea nimeni, ba că toată viaţa a fost căţeluşul PSD, ba că nici nu mai ştie pe ce lume (politică) trăieşte. Dezavuez aceste mesaje şi îl felicit sincer pe domnul Tăriceanu pentru curajul de a candida încă o dată la alegerile prezidenţiale, aşa cum a făcut-o şi în 2014, atunci când chiar a obţinut 5%", a declarat Hilde Brandl.

Liderul PNL a reamintit că Tăriceanu a candidat şi în 2014 la alegerile prezidenţiale şi a obţinut 5.36% din voturi, puţin peste Elena Udrea, Monica Macovei şi Dan Diaconescu.

"M-aş fi bucurat şi mai mult dacă partidele de stânga clasice şi-ar fi dat mâna şi ar fi susţinut un candidat comun în persoana domnului Tăriceanu. Din păcate, liderii PSD şi Pro România nu au înţeles nici acum ce valoare politică este domnul Tăriceanu. În acelaşi timp, îi atrag atenţia domnului preşedinte Klaus Iohannis să fie extrem de atent la candidatura domnului Tăriceanu. Ştim cu toţii că abilitatea şi inteligenţa politică a acestuia pot oricând să transforme cele patru procente de la europarlamentare în cinci la sută", încheie Hilde Brandl.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne