Grindeanu se ţine tare: Nu demisionez. Mă aştept la o execuţie publică

În timp ce presa scrie că Dragnea i-a cerut demisia în repetate rânduri, Grindeanu neagă că asta s-ar fi întâmplat şi susţine că n-are de gând să plece din fruntea Guvernului.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Sorin Grindeanu a negat, miercuri, că Liviu Dragnea i-a cerut demisia, aşa cum s-a scris în presă. Potrivit premierului, demisia nu i-a fost cerută, cel puţin nu în mod direct, relatează digi24.ro.

Conform sursei citate, premierul a vorbit cu jurnaliştii în faţa Guvernului, într-o discuţie aparent degajată, în cadrul căreia a afirmat că nu îşi va da demisia şi că va face declaraţii după ce va fi anunţată decizia CExN al PSD, unde va fi şi el prezent.

Potrivit Agerpres, premierul a spus, zâmbind, referitor la şedinţa CExN, că se aşteaptă la "o execuţie publică".

Sorin Grindeanu a mai precizat că se aşteaptă ca mai mulţi miniştri să-şi dea demisia dacă li se va cere acest lucru de la partid, declarând, de asemenea, că a îndeplinit măsurile din programul de guvernare şi că şi-a pregătit propria evaluare cu privire la activitatea Executivului.

Declaraţiile lui Grindeanu vin cu câteva ore înainte ca liderii PSD să se întrunească în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut în trei rânduri premierului să demisioneze, prim-ministrul refuzând.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne