Gimnastică artistică: Echipele feminine ale României pentru Campionatele Europene de la Bruxelles

Gimnasta română Sandra Izbasa. (FRANCK FIFE / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
04.05.2012

Echipa de senioare a României este formată din Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar şi Oana Haidu pentru Europenele de gimnastică artistică de la Bruxelles, care vor avea loc în perioada 9-13 mai.

Lotul a fost definitivat de antrenorii Octavian Bellu, Mariana Bitang, Lucian Sandu şi Marius Vintilă, conform Federaţiei Române de Gimnastică.

La junioare, România va fi reprezentată de o echipă formată din Andreea Munteanu, Cristina Tudorache, Alina Stănilă, Miriam Aribăşoiu şi Silvia Zârzu. Antrenorii lotului sunt Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan şi Gheorghe Orban.

La Europene vom fi reprezentaţi şi de arbitrele internaţionale: Olga Didilescu şi Gabriela Robu.

La ediţia a 29-a a Campionatelor Europene de gimnastică artistică pentru junioare şi senioare şi-au anunţat participarea 252 gimnaste (138 senioare şi 114 junioare), din 36 de ţări (34 la senioare, 29 la junioare).

Delegaţia României va face deplasarea spre Bruxelles sâmbătă dimineaţa, cu o cursa care va decola la ora 07,20 de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor