Gigi Becali cere daune morale de un milion de euro de la Penitenciarul Jilava

Gigi Becali cu degetele la cap. (Captură youtube.com.)
P. P.
07.12.2013

Patronul stelist profită din plin de noua decizie a judecătoriei ce îi va permite să îşi ispăşească pedeapsa în regim deschis, astfel că va putea să se ocupe atât de afacerile personale, politice cât şi de cele ce ţin de Steaua, declară Bogdan Vlad.

Restul sentinţei pe care o are de ispăşit latifundiarul stelist o va petrece în continuare la Poarta Albă, conform avocatului său.

Deranjat de drumurile frecvente de la Penitenciarul Poarta Albă la Bucureşti, Becali a fost ”cazat” temporar la Penitenciarul Jilava însă, conform avocatului Bogdan Vlad, patronul stelist este de părere că tratamentul la care a fost supus a fost unul incorect şi va cere, în instanţă, daune morale de 1 milion de euro!

"Domnul Becali este decis să introducă o acţiune la instanţele de judecată, să solicite despăgubiri morale pentru situaţia care i s-a creat în mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Să fie obligate să-i plătească o sumă de bani. Domnul Becali va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale", a declarat Bogdan Vlad pentru România Tv.

Patronul stelist este de părere că din cauza celebrităţii sale a suferit multe nedreptăţi pe timpul şederii sale Jilava, lucruri care nu s-au întâmplat celorlalţi deţinuţi, şi, în consecinţă, cineva trebuie să răspundă pentru toate acestea.

"E o decizie a domnului Becali. A perceput tratamentul celor din conducerea Penitenciarului Jilava ca fiind de rea credinţă, un abuz. Sunt răutăţi, persoanele din acele funcţii ar trebui să-i respecte drepturile. A fost şi filmat în închisoare... Cineva trebuie să răspundă pentru toate acestea", a declarat Bogdan Vlad pentru Sport.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor