Ghinea: Ceva uşor de week-end, Cascadorii Râsului. Azi, Tăriceanu - un domn tobă de cultură politică

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu se laudă prin Parlament că ne dă lecţii de cultura politică, însă vorbitul degeaba nu intră tocmai în această categorie, a remarcat pe pagina sa de Facebook fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a postat şi un material video pentru a-şi susţine acuzaţiile.

"Ceva uşor de week-end, Cascadorii Râsului. Azi, Călin Anton Popescu Tăriceanu, un domn tobă de cultură politică. Tăriceanu se laudă prin Parlament că ne dă lecţii de cultură politică. Liderul ALDE crede că vorbitul degeaba este politică. De exemplu în acest interviu de la Radio România Actualităţi.

Tăriceanu reuşeşte performanţa de a bate câmpii aproape 10 minute fără să dea un răspuns concret la o întrebare simplă – ştia sau nu despre planul Guvernului Grindeanu de a da pe 18 ianuarie două ordonanţe de urgenţă privind modificarea Codului Penal şi graţierea" a declarat Ghinea.

Potrivit fostului ministru tehnocrat, pe 18 ianuarie preşedintele Iohannis dejucase planul iniţial al Guvernului Grindeanu de a pune pe ordinea de zi două ordonanţe de urgenţă cu aceleaşi prevederi. Interviul este din 26 ianuarie, Guvernul a adoptat OUG 13 în noaptea de 31 ianuarie.

"Pentru cei care au nervii tari să asculte şi varianta pe larg a declaraţiilor lui Tăriceanu, interviul de la Radio România Actualităţi poate fi urmărit aici", a adăugat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne