George Simion intră în greva foamei la vama Sculeni

Liderul Platformei Acţiunea 2012, George Simion a anunţat că intră în greva foamei chiar în vama Sculeni, după ce a a primit interdicie de a intra în Republica Moldova.
George Simion la vama Sculeni
George Simion la vama Sculeni (facebook.com / simion.george)

UPDATE. George Simion a anunţat, pe constul său de Facebook, că a ieşit din greva foamei.

„Un pas mic pentru mine, un pas mare pentru acceptarea ideii Reunificării! Ies din greva foamei deoarece iar s-au sucit: acum nu mai sunt un duşman al poporului şi am voie să trec graniţa nedreaptă de pe Prut”, scrie George Simion.

* * *

Ajuns în vama Sculeni, preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012, George Simion a primit aceeaşi informaţie cu privire la interdicţia de a intra pe teritoriul Basarabiei, fapt ce l-a făcut să ia decizia de a intra în greva foamei chiar în vamă.

„Am ajuns la vama Sculeni şi nici aici nu se opreşte acest abuz îndreptat împotriva mea (fară să fiu anunţat de nimeni mi s-a anulat dreptul la libera circulaţie) şi a ideii Unirii. Voi intra aici pe loc în greva foamei până voi putea merge acasă, în Basarabia.

Gândurile şi rugăciunile voastre vă rog să fie cu mine. Sunt cu prietenul meu Marius Benchea de la Crucea Roşie care îmi va oferi asistenţă medicală. Sunt alături şi de alţi prieteni aici, la Sculeni. UNIREA FACE PUTEREA!”, a scris pe contul său de Facebook George Simion.

Amintim că vineri dimineaţă preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012, George Simion, care este cetăţean român, a primit o nouă interdicţie de a intra pe teritoriul Republicii Moldova. După ce în 2015, autorităţile de la Chişinău i-au impus interdicţie din luna mai până în luna septembrie, situaţia se repetă şi sub guvernarea lui Pavel Filipp.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe