General de top în Ministerul rus al Apărării a fost reţinut

General-locotenent Iuri Kuznetsov, şeful Direcţiei principale de personal a Ministerului rus al Apărării, a fost reţinut, 14 mai 2024 (X)
Redacţia
14.05.2024

Şeful Direcţiei principale de personal a Ministerului rus al Apărării, general-locotenent Iuri Kuzneţov, a fost reţinut, au declarat agenţiile de aplicare a legii pentru agenţia rusă de stat TASS.

Organele de aplicare a legii au transmis sursei citate că a fost efectuată o percheziţie atât la locul de muncă al lui Kuzneţov, cât şi la domiciliul său, dar nu au oferit alte detalii privind cazul penal.

„General-locotenentul Kuzneţov a fost reţinut ca suspect într-o infracţiune penală. Cazul este investigat de către Departamentul principal de investigaţii militare al Comitetului de Investigaţii al Rusiei", a precizat sursa citată.

Din 2010 până în 2023, Kuzneţov a condus Direcţia a 8-a a Statului Major General al Forţelor Armate Ruse, care se ocupă de chestiuni legate de serviciul de protecţie a secretelor de stat al Ministerului Apărării.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor