Fotbal - Răzvan Lucescu: „Trebuie să răsturnăm situaţia”

Razvan Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucuresti. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
27.03.2012

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, a afirmat marţi, că formaţia sa va avea o dublă confruntare dificilă cu FC Vaslui, în semifinalele Cupei României-Timişoreana, dar trebuie să răstoarne situaţia.

"Avem un meci miercuri extrem de important la Vaslui, în semifinalele Cupei României, care se joacă tur - retur. Avem obligaţia să aprindem scânteia, avem nevoie de un meci în care să ne păstrăm speranţele. Trebuie să răsturnăm în favoarea noastră tot ceea ce se întâmplă", a spus tehnicianul giuleştenilor.

"Am obţinut la Rapid Bucureşti rezultate care rămân în istorie. Este vorba un titlu de campioană, două cupe, de faptul că Rapid a impus respect în Europa. Acum am pierdut şansele la titlu, dar suntem în semifinalele Cupei României", a subliniat Lucescu jr.

"Sper ca jucătorii să înţeleagă faptul că suntem în război. Sunt interese foarte mari în joc", a mai declarat antrenorul Răzvan Lucescu.

Rapid, care a suferit trei eşecuri consecutive în Liga I, va juca miercuri 28 martie, de la ora 20,00, cu FC Vaslui, în deplasare, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Partidele din manşa secundă vor avea loc în perioada 10-12 aprilie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor