Fotbal: Cristian Ţopescu - la 75 de ani, lucrează la o lege pentru suporteri

Epoch Times România
26.03.2012

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu, care a împlinit luni vârsta de 75 de ani, a declarat pentru AGERPRES că lucrează acum, alături de Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal, la o iniţiativă legislativă pentru constituirea asociaţiilor de suporteri ai cluburilor de fotbal.

"Lucrez la o iniţiativă legislativă împreună cu Puiu Iordănescu, pentru convingerea suporterilor echipelor de fotbal să să constituie în nişte asociaţii bine organizate, cu un statut, cu o conducere, pentru a avea cu cine discuta când se mai întâmplă mizeriile de pe stadioane. Să nu se bată precum craiovenii cu poliţia în Piaţa Victoriei", a spus senatorul Cristian Ţopescu în exclusivitate pentru AGERPRES.

"Am mai întinerit cu un an, este bine. Sunt în formă maximă", a mai precizat Cristian Ţopescu, care s-a născut în data de 26 martie 1937, la Bucureşti.

Ţopescu a lucrat la televiziunea română în perioada 1967-1999, iar apoi a fost director la ziarul Pro Sport, în perioada 2002-2006. A fost senior editor la Adevărul Sportiv în perioada 2006-2008.

Cristian Ţopescu este senator ales pe listele Partidului Naţional Liberal.

Ţopescu este membru în Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv şi cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în Grad de Cavaler.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor