Fotbal: Olandezul Afellay e posibil să fie transferat la Schalke

Olandezul Ibrahim Afellay, fundaşul echipei FC Barcelona (David Ramos / Getty Images)
Epoch Times România
30.08.2012

Mijlocaşul internaţional olandez Ibrahim Afellay este pe cale de a părăsi FC Barcelona pentru a ajunge la Schalke pe baza unui împrumut cu opţiune de cumpărare, a precizat joi Sport Bild, citându-l pe preşedintele clubului din Gelsenkirchen, Clemens Toennies.

"Ibrahim Afellay este un mare jucător. Sper ca totul să se încheie cu bine", a declarat preşedintele clubului, al cărui consiliu de supraveghere i-a aprobat deja acest transfer.

Bild scrie şi că agentul jucătorului, Robert Jansen, a asigurat, pe site-ul olandez nusport.nd. că "Barcelona a acceptat transferul".

Golgheterul olandez al lui Schalke, Klaas-Jan Huntelaar, a scris deja pe Twitter despre acest subiect: "Vreau să-i urez lui Ibrahim Afellay bun venit la SC04. Mâine avem antrenament la ora 16,00. Să nu uite".

La Schalke, Afellay (26 ani) l-ar regăsi şi pe antrenorul olandez Huub Stevens, care a condus-o pe PSV Eindhoven pe vremea când jucătorul a evoluat acolo, între 2008 şi 2009.

Schalke este şi echipa internaţionalului român Ciprian Marica.

De la venirea în 2010 la Barcelona, Affelay nu a putut disputa decât 30 de meciuri, fiind perturbat de accidentări, între care o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng, care l-au ţinut departe de teren şase luni, până în martie 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor