Fotbal: Marica le oferă tricouri Simonei Halep şi lui Klaus Iohannis, de 1 Decembrie

Ciprian Marica.
Ciprian Marica. (Christof Koepsel / Bongarts / Getty Images)

Atacantul Ciprian Marica, fotbalist legitimat la echipa Konyaspor (Turcia), a anunţat, pe contul său de Facebook, că oferă, cu prilejul Zilei Naţionale de 1 Decembrie, tricouri ale echipei naţionale de fotbal jucătoarei de tenis Simona Halep şi preşedintelui ale al ţării, Klaus Iohannis.

''Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de Ziua Naţională a României! Şi, pentru că este aniversare, fac şi două cadouri — tricoul sacru al echipei naţionale — pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii'', afirmă Marica pe reţeaua de socializare.

''Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9, pentru că a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!'', precizează Marica.

''Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, preşedintelui Klaus Iohannis. Să nu uitaţi, domnule preşedinte, câte speranţe şi-au făcut românii în privinţa dumneavoastră. Să fiţi numărul 1 în lupta împotriva corupţiei, în lupta cu nedreptăţile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o dat 'La mulţi ani!' Hai România!'', a mai spus Marica.