Fotbal: Leandro Tatu şi Rafael, la primele antrenamente cu Steaua

FC Steaua Bucureşti logo - wallpaper oficial. (www.steauafc.com)
Epoch Times România
17.01.2013

Brazilienii Leandro Angelo Martins, cunoscut mai bine ca Leandro Tatu, şi Rafael Cruz Ojer, noile achiziţii ale Stelei, au participat miercuri la primele antrenamente alături de "roş-albaştri" în stagiul de pregătire din Spania, potrivit site-ului oficial al clubului.

Atacantul Tatu revine la Steaua, pentru care a evoluat şi în sezonul trecut, Rafael Cruz Ojer este o nouă achiziţie, acesta fiind împrumutat de la clubul brazilian Atletico Mineiro, pentru a dubla postul de fundaş dreapta. Cei doi au participat, miercuri, la ambele antrenamente ale Stelei, efectuând exerciţii separat, sub supravegherea preparatorului fizic Horea Codorean, dar şi sub comanda antrenorului atletic, Thomas Neubert.

Tatu şi-a ales pentru acest sezon, numărul 20, în timp ce Cruz va evolua cu numărul 2, rămas vacant pe perioada de convalescenţă a lui Gabriel Matei, care se recuperează după operaţia suferită la sfârşitul anului trecut.

Tatu (30 de ani) a mai evoluat pentru Steaua în sezonul 2011-2012, când a înscris de 3 ori în 28 de partide. Şi-a început cariera la Internacional Porto Alegre, după care a evoluat în Portugalia, la Naval, Leixoes, Aves, Pacos Ferreira, Santa Clara şi Beira Mar.

Rafael, care va împlini pe 18 ianuarie vârsta de 28 de ani, va semna un contract valabil până la sfârşitul sezonului în curs. Şi-a început cariera la Santo Andre şi a mai evoluat, de-a lungul timpului, pentru Democrata-SL, Atletico Goianense şi Atletico Mineiro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor