Fotbal - EURO 2012: Suporterii ruşi au fost autorizaţi să defileze la Varşovia

Epoch Times România
08.06.2012

Suporterii ruşi au primit permisiunea de a defila în Varşovia, aşa cum îşi doreau, în ziua meciului dintre selecţionata Rusiei cu Polonia de marţea viitoare, a anunţat primarul capitalei poloneze, doamna Hanna Gronkiewicz-Waltz.

"Fanii Rusiei vor putea mărşălui pe 12 iunie pe străzile din Varşovia către stadionul naţional, iar autorităţile din Varşovia îi vor sprijini", a declarat edilul.

Doamna Gronkiewicz-Waltz a mai precizat că o întâlnire a municipalităţii cu reprezentanţi ai suporterilor ruşi este programată pentru sâmbătă, tocmai pentru a fixa detaliile acestei acţiuni.

Aproximativ 10.000 de suporteri ruşi sunt aşteptaţi vineri la Wroclaw pentru meciul echipei lor cu Cehia, ce va avea loc în cadrul Grupei A, de la ora 21,45.

Polonia şi Rusia au cunoscut mai multe episoade conflictuale de-a lungul timpului, iar noua Rusie condusă de Vladimir Putin stârneşte în continuare antipatie în rândul a numeroşi polonezi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor