Fotbal - EURO 2012: Selecţionerul francez Laurent Blanc recunoaşte superioritatea Spaniei

Selecţionerul Franţei, Laurent Blanc. (Handout / UEFA via Getty Images)
Epoch Times România
24.06.2012

Selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, a recunoscut superioritatea Spaniei, care i-a învins cu 2-0 pe "Les Bleus" în sferturile de finală ale EURO 2012, sâmbătă seara la Doneţk.

"Atunci când pierzi, nu eşti niciodată mulţumit sau fericit. Când părăseşti o competiţie precum Campionatul European, eşti cu atât mai dezamăgit, e un sentiment normal. Trebuie să fim însă realişti, nu suntem visători. Această echipă a Spaniei este mai bună decât noi, a demonstrat-o încă o dată", a declarat Blanc la conferinţa de presă de la finalul jocului.

Aflat la final de contrat cu Federaţia franceză de fotbal (FFF), Laurent Blanc, a rămas evaziv în privinţa viitorului său, precizând că nu este momentul potrivit să discute acest subiect.

"Tocmai am fost eliminaţi din competiţie, decepţia este palpabilă la nivelul staff-ului şi jucătorilor, însă trebuie făcută o analiză a acestui turneu, în zilele care urmează. Vor fi unele satisfacţii şi unele dezamăgiri, vom vedea ce se va întâmpla apoi", a precizat selecţionerul francez.

Presa britanică susţine că Blanc, care nu are o relaţie prea bună cu preşedintele FFF, Noel Le Graet, nu îşi va prelungi contractul, fiind principalul favorit la preluarea postul vacant de antrenor al echipei engleze Tottenham Hotspur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor