Fotbal - EURO 2012: Jucătorii Spaniei l-au felicitat pe Rafael Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal. (PAUL CROCK/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
11.06.2012

Fotbaliştii naţionalei Spaniei, prezenţi la EURO 2012, l-au felicitat pe tenismanul Rafael Nadal, învingător luni a şaptea oară la Roland Garros, record pentru acest turneu de Mare Slem, anunţă EFE, citată de Agerpres.

Mai mulţi dintre jucătorii echipei antrenate de Vicente Del Bosque l-au felicitat pe Nadal pe reţelele sociale. Printre ei au fost căpitanul Iker Casillas sau Sergio Ramos, care s-a declarat "mândru" că este spaniol.

"Şapte victorii la Roland Garros. Cel mai mare sportiv spaniol din istorie? Cred că da", a fost de părere Cesc Fabregas. Autorul golului Spaniei din jocul de duminică împotriva Italiei (1-1) a avut cuvinte de preţuire şi pentru sârbul Novak Djokovic, învinsul de luni al lui Nadal.

"Un foarte mare Rafa Nadal. Felicitări, idole! Djokovic e şi el un geniu. Ce jucători! Rafa e legendă. Istorie", a scris Juan Mata.

După meciul cu Italia, Del Bosque le-a dat luni câteva ore libere fotbaliştilor săi. Spania are prevăzut în cursul serii un antrenament de recuperare, cu uşile închise, în care selecţionerul va analiza erorile comise în meciul de debut al ibericilor la turneul final.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor