Fotbal: Dinamo l-a transferat pe hondurianul Edgar Alvarez

(Phil Walter / Getty Images)
Epoch Times România
02.08.2012

Mijlocaşul hondurian Edgar Anthony Alvarez Reyes a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon (30 iunie 2013) cu clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, anunţă gruparea din Şoseaua "Ştefan cel Mare".

"Sunt extrem de bucuros că transferul meu la Dinamo s-a finalizat. Am adunat foarte multe informaţii despre Dinamo Bucureşti, despre istoria echipei şi aştept cu nerăbdare să debutez. Mi-am propus să realizez lucruri importante cu noua mea echipă. Mă bucur că sunt, oficial, un "câine", cum spun suporterii", a declarat Alvarez. "Sper din toată inima ca experienţa acumulată în campionatul italian să mă ajute la îndeplinirea obiectivelor pentru acest sezon. Nu sunt un fan al declaraţiilor, vreau rezultate, iar în momentul de faţă obiectivul numărul 1 al meu şi al echipei este calificarea în grupele Europa League", a mai spus noua achiziţie.

Edgar Alvarez (32 de ani), ultima oară la Palermo, a trecut vizita medicală şi a efectuat miercuri seara primul antrenament sub comanda lui Dario Bonetti, la baza de la Săftica. Alvarez va purta numărul 27 pe tricou.

Edgar Alvarez are o cariera impresionantă, după ce în ultimele şapte sezoane a evoluat în Italia, adunând 150 de jocuri şi marcând 7 goluri în Seria A. Hondurianul a jucat la Cagliari, AS Roma, Messina, Livorno, Pisa, Bari şi Palermo.

Pentru echipa naţională a statului Honduras a disputat 52 jocuri şi a marcat 3 goluri. A participat cu Honduras la Cupa Mondială din 2010.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor