Fotbal: Clubul FC Braşov îi transferă pe Radu Barbu şi pe Menassel

Epoch Times România
01.06.2012

Clubul de fotbal FC Braşov s-a înţeles cu fundaşul Radu Barbu şi cu mijlocaşul Nasser Menassel, anunţă site-ul oficial al grupării braşovene.

"Am ajuns la o înţelegere cu jucătorii Radu Barbu şi Nasser Menassel, care vor semna cu FC Braşov. Sunt doi jucători pe care Ionuţ Badea îi cunoaşte foarte bine şi pe care i-a dorit la Braşov", a declarat directorul general al clubului, Ioan Stamatopol.

Radu Marius Barbu (22 de ani) şi-a început cariera la Universitatea Craiova şi a mai jucat in Liga I la Petrolul şi CS Mioveni. Mijlocaşul francez de origine algeriană Nasser Menassel (29 de ani) a mai jucat în carieră la formaţiile Grenoble, Rodez, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj.

Totodată, atacantul Mugurel Buga (34 ani) a semnat un nou angajament valabil pe un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

"Sunt fericit că am semnat un nou contract cu FC Braşov. La FC Braşov mi-am început cariera şi de aici îmi doresc să mă retrag. Mă bucur că oamenii din conducere şi antrenorii cred în continuare în mine şi sper să nu îi dezamăgesc", a declarat Buga. "Îmi doresc foarte mult să avem un sezon cât mai bun şi să fiu ferit de accidentări. Nu mă sperie şi nu m-a speriat niciodată concurenţa şi cred că mai am multe de spus pentru FC Braşov", a adăugat Mugurel Buga.

"Mugurel Buga este un atacant de mare valoare de care FC Braşov are nevoie în continuare. Ştiu că este un jucător pe care ne putem baza şi sper să marcheze cât mai multe goluri în sezonul viitor", a spus la rândul său antrenorul Ionuţ Badea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor