Fotbal: Brazilianul Rivaldo părăseşte formaţia angoleză Kabuscorp

Brazilianul Rivaldo, 40 ani, cel mai bun jucător european şi mondial în 1999, s-a despărţit de formaţia angoleză Kabuscorp, la expirarea contractului semnat în ianuarie 2012.
Fostul internaţional brazilian Rivaldo, câştigătorul Balonului de Aur în anul 1999. (ARIS MESSINIS / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
05.11.2012

Brazilianul Rivaldo, 40 ani, cel mai bun jucător european şi mondial în 1999, s-a despărţit de formaţia angoleză Kabuscorp, la expirarea contractului semnat în ianuarie 2012.

Campionul mondial din 2002, fost jucător la Barcelona şi AC Milan, declara pe pagina sa de Twitter că "a sosit ziua să spus la revedere Angolei, dar numai pentru fotbal, pentru că Angola va rămâne o casă pentru totdeauna. A fost un an pozitiv, deşi am ocupat locul 4 în liga angoleză, iar eu am fost al 3-lea în topul golgheterilor".

Kabuscorp Luanda s-a clasat pe locul 4, la 16 puncte distanţă de campioana Libolo, în sezonul încheiat duminică. Rivaldo a marcat 11 goluri şi a jucat 21 din cele 30 de etape ale campionatului.

Atacantul brazilian nu a precizat încă dacă se va retrage din fotbal, posibilitate evocată în septembrie, când l-a criticat pe antrenorul său, rusul Victor Bondarenko, pentru faptul că nu mai apelează la serviciile sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor