Fotbal: Brazilianul Rivaldo, Balonul de Aur 1999, ar putea juca în Angola

Fostul internaţional brazilian Rivaldo, câştigătorul Balonului de Aur în anul 1999, este foarte aproape de a acccepta o ofertă venită din Angola, de la vicecampioana acestei ţări, Kabuscorp.
Fostul internaţional brazilian Rivaldo, câştigătorul Balonului de Aur în anul 1999. (ARIS MESSINIS / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
12.01.2012

Fostul internaţional brazilian Rivaldo, câştigătorul Balonului de Aur în anul 1999, este foarte aproape de a acccepta o ofertă venită din Angola, de la vicecampioana acestei ţări, Kabuscorp.

După ce a mai evoluat în Uzbekistan, între 2008 şi 2010, Rivaldo a ales, se pare, o nouă destinaţie exotică, nefiind încă dispus să renunţe la cariera de jucător, în ciuda faptului că va împlini 40 de ani în luna aprilie.

"Toată lumea se întăreşte, iar noi nu aveam cum să rămânem ultimii. A apărut această oportunitate, de a obţine semnătura lui Rivaldo şi nu vrem să o lăsăm să ne scape. Nu mai este chiar un jucător tânăr, însă este o super-achiziţie, graţie experienţei şi calităţilor sale tehnice", a declarat preşedintele lui Kabuscorp, Bento Kangamba, citat de cotidianul sportiv portughez "A Bola". Acesta a adăugat că speră ca negocierile cu reprezentanţii lui Rivaldo să se finalizeze în cursul zilei de vineri.

Rivaldo a evoluat la FC Barcelona între 1997 şi 2002, cucerind două titluri de campion al Spaniei cu gruparea catalană (1998 şi 1999), iar apoi s-a transferat în Italia, la AC Milan, cu care a reuşit să câştige Liga Campionilor şi Supercupa Europei (în 2003). El a mai jucat în campionatul Greciei, la echipele AEK Atena şi Olympiakos Pireu, înainte de a pleca în Uzbekistan, iar în cursul anului trecut a evoluat la formaţia braziliană FC Sao Paulo.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor