Fostul manager al lui Schumacher acuză: "Corinna mă împiedică să am orice contact cu Michael"

Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher în perioada în care acesta câştiga titlu după titlu, acuză că i s-a interzis să-l viziteze pe septuplul campion mondial.
Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher. (Paul Gilham / Getty Images)
Ana Ion
27.12.2015

De la tragicul accident de schi ce l-a aruncat în comă în 2013, Michael Schumacher nu a mai fost fotografiat sau văzut în public, lucru care a generat numeroase speculaţii referitoare la speranţele tot mai scăzute în recuperarea să. Nu doar că Schumi n-a mai fost văzut în public dar şi apropiaţi ai săi se plâng că nu îl pot vizita.

Astfel, managerul fostului mare campion, Willi Weber a povestit presei germane că i s-a interzis să-l viziteze pe septuplul campion mondial, relatează prosport.ro.

Potrivit sursei citate, fostul oficial Ferrari şi-a dorit să ajungă la locuinţa pilotului din Geneva, dar soţia acestuia Corina Schumacher nu i-a permis să-l vadă.

"Corinna mă împiedică să am orice contact cu Michael. Am încercat de zeci de ori pentru a obţine permisiunea de a-l vizita, dar de fiecare dată fără succes. Situaţia este teribilă pentru mine. Şi familia mea suferă. Familiile noastre au fost foarte apropiate timp de 25 de ani, iar acum nimeni nu înţelege ce se întâmplă”, a declarat pentru ziarul german Bild omul care a stat în spatele succesului lui Michael Schumacher.

Reamintim că în urmă cu aproximativ 2 ani, Michael Schumacher a intrat în comă după ce a suferit un grav accident de schi în Alpii francezi în urma căruia a suferit răni severe la cap. În prezent, fostul pilot primeşte îngrijiri medicală la locuinţa sa din Geneva, fiind îngrijit de o echipă de 15 oameni.

După o lungă perioada în care Schumacher a fost în comă şi speranţele unei recuperări păreau să se fi stins, pe 23 decembrie, în revista germană Bunte a apărut informaţia că fostul campion poate merge din nou, scrie cotidianul L'Equipe.

''Michael este foarte slăbit. Însă poate merge, cu ajutorul medicului său. A reuşit să facă câţiva paşi şi-şi poate ridica braţul'', afirmă Bunte, citând o sursă anonimă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor