Noi informaţii despre Michael Schumacher. Progrese în starea de sănătate

Când speranţele pentru îmbunătăţirea sănătăţii fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher se micşoraseră, iată că apar noi informaţii: starea lui s-a ameliorat.
Michael Schumacher (Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images)
Flori Mladin
21.09.2015
Când speranţele în privinţa îmbunătăţirii stării de sănătate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher se micşoraseră, iată că apar noi informaţii: starea lui s-a ameliorat.

Sabine Kehm, managerul sportivului şi al familiei sale, a declarat că starea de sănătate a fostului campion s-a îmbunătăţit, însă recuperarea fizică va mai dura o perioadă, potrivit realitatea.net.

„Suntem încântaţi să spunem că Michael face progrese şi spun acest lucru ţinând cont de gravitatea accidentului în care a fost implicat. Starea lui s-a îmbunătăţit. Bineînţeles că este nevoie de mult timp, de răbdare, dar trebuie să continuăm această luptă”, a declarat managerul pilotului.

Schumacher a suferit un grav accident la schi la sfârşitul anului 2013 în Franţa. A fost în comă indusă într-un spital francez, apoi transferat într-o clinică din Elveţia. Ulterior a fost mutat în vila sa din localitatea Gland, unde îşi continuă exerciţiile de recuperare fizică.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor