Fostă profesoаră, pensionară: Dodon a fost un preşedinte incompetent şi lipsit de orice respect faţă de oamenii în etate

Alegerile prezidenţiale sunt un test pentru toţi, dar, în primul rând, pentru pedagogi, afirmă Galina Drăgan.
Galina Drăgan, fostă profesoară, pensionară
Galina Drăgan, fostă profesoară, pensionară (unpaspentru.md)

Pragul sărăciei extreme în Republica Moldova este de 1.800 de lei şi noi avem peste 70% din pensionari care trăiesc sub acest prag. Nu trăiesc – supravieţuiesc. Astfel, pensionarii reprezintă cel mai vulnerabil şi mai desconsiderat grup social, a declarat profesoara pensionară Galina Drăgan în cadrul evenimentului de lansare a Maiei Sandu în campania prezidenţială.

Potrivit acesteia, în ultimii patru ani ţara a avut un preşedinte incompetent şi lipsit de orice respect faţă de oamenii în etate, care au muncit o viaţă întreagă şi acum numără bănuţii care să le ajungă pentru medicamente, în timp ce el îşi permite să cheltuie 100 de mii de lei pe zi din banii cetăţenilor şi să meargă de câteva ori pe an în cele mai luxoase vacanţe.

„De unde găseşte bani pentru ele? Să ne spună şi nouă! Ne-a minţit cu neruşinare – majorarea promisă de 20% a pensiilor în realitate s-a redus la 1%”, a adăugat pensionara, menţionând că alegerile prezidenţiale 2020, reprezintă un test pentru întreaga societate, dar, în primul rând, pentru pedagogi.

„Nouă ne pasă de viitorul generaţiilor care vin. Noi nu doar ştim să alegem grâul de neghină, dar mai avem capacitatea de a vorbi cu multă răbdare cu orice persoană, pentru a o ajuta să înţeleagă unde este adevărul şi unde este minciuna sau manipularea.

Să alegem drumul corect pentru ţărişoara noastră, drumul pe care ne poate duce Maia Sandu în calitate de Preşedinte al Republicii Moldova!”, a concluzionat Galina Dragan.

Candidatul PAS, Maia Sandu, s-a lansat vineri, 2 octombrie, în campania prezidenţială. La eveniment au participat deputaţi, membri ai formaţiunii, dar şi susţinători din diferite domenii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe